Bo på lantgård

Bilder på gården och omgivningarna        English version

Bo på lantgård i mysig stuga

Kom hit för en härlig, lantlig upplevelse med djur och natur tätt inpå. Det skånska, vilda blandas med gårdens och de självhushållarsträvande människornas liv. 

Boende i mysig stuga uthyres veckovis eller per natt. Utedass och välutrustat kök (60 m2) finns att tillgå. I stugan finns en våningssäng för två, samt möjlighet till två extrabäddar. I köket finns en kamin och plats att sitta ner på och ta det lugnt. Hundar är välkomna om de hålls kopplade.

Omgivning

Stugorna ligger ungefär 70 m från köket, utedassen, vårt bostadshus och trädgårdslandet. Ni är välkomna att fika och njuta bland grönsakerna, klappa fåren (om ni lyckas locka dem till er. Det brukar gå med knäckebröd) och titta på hästarna. Här finns grillplats/spelhydda och ved för mysiga kvällar. Brekillegård ligger mitt i den vackra, skiftande skogen och här finns många stigar och småvägar man kan gå och cykla på. Vi hjälper gärna till med att hitta en promenad/vandringsrunda som passar er och kan informera om naturreservat och annat man kan besöka och göra utflykter till. Fem kilometer är det till Långsjön för den som vill bada. 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)